ISO Implementatie

/

Kwaliteitsmanagement systeem

‘Als je focust op kosten gaat de kwaliteit omlaag;

Als je focust op kwaliteit gaan de kosten omlaag.’

De internationaal bekende kwaliteitsnorm, is de NEN-EN-ISO 9001, kortom ISO 9001 norm, is een norm die steeds meer gevraagd wordt vanuit de markt. Het nut van deze ISO norm is door veel ondernemingen reeds erkend. Het aantal uitgereikte certificaten groeit nog steeds.  In veel gevallen blijkt dat het opzetten van een kwaliteitssysteem een vak apart is. Je doet het er niet maar “even bij”. Kwaliteit kom je steeds meer tegen!

De ISO 9001 norm biedt u handvatten om de interne processen te verbeteren en dit uit te stralen naar uw klant. Het opstarten of verder uitvoeren van een verbetermotor komt hiermee goed op gang!

‘Wat moet aangevuld worden?’ ‘Hoe communiceren we dat?’ ‘Wie toetst of het nu goed is?’ ‘Wordt het handboek niet te dik?’

Dit zijn vele vragen die wij de afgelopen jaren tegen gekomen zijn. Het aanpassen van een bestaand systeem is erg lastig. Wij kunnen, samen met u, vaststellen welke stappen genomen moeten worden en maken afspraken wie er wat doet. Ook als u nog geen systeem heeft, kunnen wij samen met u door middel van een heldere aanpak en duidelijk stappenplan goed van dienst zijn!

Het eindresultaat is een certificeerbaar kwaliteitssysteem. De benodigde documenten ontvangt u in een direct bruikbaar document beheerssysteem. Wij maken gebruik van een heldere en structurele aanpak. Alle benodigde documenten worden opgeleverd in een overzichtelijk documentsysteem. De documenten zoals kwaliteitshandboek, procedures, formulieren, registraties, etc. zijn eenvoudig te bekijken met een muisklik.

Het voordeel voor u is dat u de specifieke kennis korte tijd inhuurt, de deskundige vertrekt weer, heeft de noodzakelijke kennis overgedragen en de wijzigingen doorgevoerd. Het beheren kunnen uw eigen medewerkers.

Naast de kwaliteitsnorm heeft Floor Consult ook geruime ervaring met andere normen, zoals de Milieumanagementnorm: ISO 14001, Informatiebeveiliging: ISO 27001 en veiligheidswetgeving: VCA* en VCA**.

Tot en met vandaag is voor elk managementsysteem die wij hebben geïmplementeerd de certificering direct
met een positief en goed resultaat afgerond!

Wilt u informatie ontvangen of kennis maken met ons ISO 9001, ISO 14001, 27001 en/of VCA systeem, neem gerust contact met ons op!