Kwaliteitsmanagement

/

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement

Wij helpen u om de kwaliteit van uw product, uw productieproces, uw dienstverlening en uw organisatie voortdurend te verbeteren.
Floor Consult heeft een aantal kernproducten binnen het kwaliteitsmanagement: ISO 9001:2015 certificering, Interne audits, Digidock, Procesmanagement, A3 jaarplan.

De volgende management systemen kunnen wij voor u implementeren:
–        ISO 9001, ISO 14001, 27001, OHSAS 18001
–        VCA *, VCA **

Wij zorgen ervoor, dat het volledige managementsysteem certificerings gereed blijft.
Zie ISO implementatie voor meer details.

Het Digidock documentsysteem is een volledig digitaal overzicht van alle benodigde procedures, documenten en formulieren, die nodig zijn voor de verschillende ISO normen. Hierin kunnen de kwaliteits- en mileu- en veiligheidsaspecten samengevoegd worden.
Zie Digidock documentsysteem voor meer details.

Met het A3 jaarplan krijgt u meer focus op uw bedrijfsvoering, meer zicht op uw concrete doelen en minder papierwerk. Floor Consult helpt u om uw plannen voor het komende jaar vast te leggen op 1 bladzijde.
Zie A3 jaarplan voor meer details.

Met de RI&E worden uw veiligheidsrisico’s in kaart gebracht. Hiermee houd het niet op. Het opstellen van een Plan van Aanpak en het opvolgen van de acties, is een belangrijke vervolgstap. Floor Consult helpt u graag met deze risico-inventarisatie.
Zie RI&E voor meer details.

Floor Consult kan ook een adviseur beschikbaar stellen op interim basis voor enkele uren of dagen per maand.   Wij zijn dan uw interne staf adviseur op afroep.

Met onze Quickscan kunt u  een bedrijfskundige “foto” maken van uw eigen organisatie. U ziet direct waar verbetermogelijkheden liggen. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan contact met ons op.