Onze mensen

/

Over Floor Consult BV

Een sterk en hecht team werkt samen binnen adviesbureau Floor Consult BV. Onze visie is: toegevoegde waarde leveren, bij iedere opdracht opnieuw. Denk hierbij aan overdracht van kennis en methodieken, een vraagstuk helpen oplossen en de uitkomst implementeren. Hierdoor maakt de adviseur zichzelf weer overbodig, nadat de kwaliteit bereikt is! Onze werkwijze is transparant: duidelijke afspraken over uren en tarieven en gespecificeerde facturen. Elk vraagstuk is uniek, uw bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Betrokkenheid is de basis van alle vooruitgang. Ontzorgen en kwaliteit leveren, staan bij ons hoog in het vaandel. Dat is leuk, dat inspireert, dat stimuleert. Wij hebben inderdaad plezier in ons werk!

Hendrik Jan Floor

Directeur, adviseur

‘Toegevoegde waarde leveren, bij iedere opdracht opnieuw.’ Werkzaam als adviseur op het gebied van kwaliteitsmanagement en procesverbetering en geaccrediteerd lead auditor in complexe projecten.  

Rick Jan Floor

Adviseur

'Aanpakken en doen!' dat is mijn visie op het werk. Werkzaam als adviseur bij de implementatie van systemen voor ISO 9001, 14001, 27001, VCA, OHSAS 18001 en geaccrediteerd lead auditor voor de kwaliteits systemen.

Nils Floor

Adviseur, ICT'er

‘Structureel werken is wat ik doe.’ Werkzaam als de specialist voor onze applicaties: Inspectieplanner en DigiDock. Verder ben ik werkzaam als ICT'er voor de website en beheren van het interne documentsysteem.

Josina Floor

Backoffice

‘Organiseren en structureren is echt mijn ding.’ Werkzaam als directie assistente en administratief medewerker. Verantwoordelijk voor de financiële administratie en het actueel houden van de project documentatie.